Amúgy meg

 2013.04.13. 13:05

TAVASZ VAN! 

És emígy is persze :). Igaz, kicsit aggasztó, hogy a gyümölcsfák még nem vagy csak alig virágoznak, mert rendszerint ilyenkor már réges rég elvirágzott a mandula és a sárgabarack, de idén sem marad el, aminek meg kell történnie, ha késik is eljön, minden, aminek el kell jönnie, és ha jobban belegondolok, szimbolikusan ez nagyon is passzol. Passzol mindenhez, ami én vagyok, mi vagyunk. A sorsomhoz és benne az "apró" részletekhez is, mint ami a karrierem, a családom (gyerekeim), a vallásom, a hitem... :) Minden késésben van, még talán a Messiás és Vele a világ megváltása is, - bár ezt tényleg nagy tiszteletlenség így egyszerűen kijelenteni, - de ha késésben van is, nem marad el, és minden be fog teljesedni!

Ez van. Tavasz. És kész. Ha tetszik, ha nem, a nap sütni fog, a föld átmelegszik, a gyümölcsök meg - és beérnek! 

IGEN!

A kölöknek és nekem felajánlották, hogy kérelmezzünk magántanuló-státuszt, így nem nőnek tovább az igazolt és igazolatlan késések miatt (szerencsétlen gyerek három telefon ébresztésére sem képes felkelni, még akkor sem, ha Dorina és én közben felváltva hívogatjuk...)

A magántanuló státusz azzal jár, hogy év végén osztályzó vizsgát kell tennie a főbb tantárgyakból (de néhányat talán elengednek, olyasmiket, mint a magyar, meg a töri, amiből van elég érdemjegye, és amiből eleget volt bent az órán) - elég kemény lesz, de ez mégis valami esély. 

Úgyhogy megírom a kérelmet. Attól tartok, amúgy sincs túl sok választásunk. Nagyon kellene a tizedik osztály. ő, a gyerek meg ráadásul nagyon szeretne leérettségizni is... Ahhoz, hogy maradhasson az iskolában hármas átlag kell év végére...

A bejegyzés trackback címe:

https://lefety.blog.hu/api/trackback/id/tr155220872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása